In samenwerking met Krijn Verwijs lanceren wij een nieuwe challenge, een duurzame verpakkingschallenge voor Premier Seafarmers. Krijn Verwijs pakt de handschoen op om haar duurzame producten zoals mosselen en andere producten uit de zee nog meer toekomstproof te maken.
Directeur Caroline Verwijs licht toe: “Wij zijn ervan overtuigd dat het verduurzamen van de verpakking van onze producten kansen biedt om onze footprint te verkleinen. Ons doel is om productverpakkingen te maken die onze mooie producten beschermt en tegelijkertijd onze impact op de planeet vermindert.
OVER PREMIER SEAFARMERS
Sinds 1880 leven wij als familiebedrijf van de zee. Zoals het getij van de zee bewegen wij in het ritme mee. Dit zorgt voor uitdagingen, maar die draaien wij om naar kansen. Met alleen de zee als smaakmaker, zorgen onze kwekers met liefde voor de beste kwaliteit. Alleen het allerbeste gaat elke dag vers naar onze klanten. Samen dragen we zorg voor onze zee. Wij willen de zee beter achterlaten voor de volgende generaties. Zodat ook zij kunnen genieten van al het allerbeste dat de zee te bieden heeft. Onze Premier Seafarmers bevinden zich over de hele wereld. Zij zorgen voor al het lekkers uit de zee zoals mosselen, oesters, vongole en veel meer.
“Maak een verpakking voor ons product met de laagst mogelijke footprint, die het voedsel beschermd en de impact op de planeet vermindert.”
Caroline VERWIJS
PREMIER SEAFARMERS
VOORLOPIGE GROVE TIJDLIJN
Deze nieuwe challenge is gelanceerd tijdens Get Unlocked | The Food Edition op 18 juni 2024. Samen met Krijn Verwijs is ons doel om eind 2025 deze challenge af te ronden. Tot die tijd zijn de volgende fases te markeren:
FASE ONTWIKKELING: juni en juli 2024
FASE WERVING: november 2024 t/m januari 2025
FASE UITVOERING: februari en maart 2025
FASE PRE-PRODUCTIE: juli t/m december 2025
Let op: dit is een voorlopige tijdlijn. Via deze pagina wordt de definitieve planning later gecommuniceerd.
MEER INFORMATIE
Blijf op de hoogte via onderstaand interesseformulier, of neem voor vragen contact op met Pascal Kartan.
Door op de accepteren knop te klikken accepteer je functionele, analytische en tracking cookies. Je hebt ook de mogelijkheid om specifieke voorkeuren aan te passen en alleen bepaalde soorten cookies toe te staan. Je kunt de cookies ook weigeren, dan plaatsen we alleen functionele cookies. Klik hier om onze Cookies te lezen.